в жертву принесен и без того миниатюрный багажник. Его объем за спинками задних сидений уменьшился со 113 до 85 литров. Хотя максимальный объем со сложенным задним рядом теперь даже немного больше: 830 вместо 816 литров
Це особисто мене не сильно напрягає...Більше хвилює відсутність кріплень для експедиційника на даху.
Джимні без експедиційника активно експлуатувати важко.
Замена движка не выглядит явным козырем.
Не погоджусь....
У К15В заявлено 102 коняки.Стаття вказує що передаточні числа трансмісії залишились попередні.
Що можу сказати з практичного використання...
М13А,що стандартно встановлювався на Джимні не давав динамічності авто.
Так Джимні-це не гоночне авто,а утілітний(поки що) позашляховик....Але собі я вкорячив М16А(107коняк).
Наразі авто має нормальну динаміку,в міському потоці тримається на рівних,деяким що вважають себе сильно шустрими і ковбаски може підрізати)).В будь якому випадку контрольована/безпечна максимальна швидкість пересування залишилась на позначці 80км/год,але цієї позначки авто досягає майже миттєво.
До чого це я.
Завод виробник збільшив потужність двигуна.Але в огляді про зміну по гальмівній системі ані чи-чирк.
З власного досвіду-встановлено збільшені дискові гальма/супорта від дизельного Джимніка на передню вісь...Так гальма реально покращились.Припинилось кончене биття рульового керма на швидкості 70км/год.Але взагалі то (конструктивно)гальмівна система сильно не покращилась.
Урізаний по можливостям триконтурний АБС спрацьовує,при попаданні колеса на пральну дошку за аварійного гальмування і авто значну відстань проскакує взагалі без гальм...
Тому-цікавить що змінилось в гальмівній системі із зміною потужності двигуна.
Вообще, они молодцы. Сделали реально хороший утилитарный автомобиль. Минимум электроники, максимум практичности. Есть минимально необходимый в 2018 набор удобств и достаточно.
Нужно посмотреть, конечно, как покажет себя во время боевой эксплуатации в говнах... ой, простите, на дорогах неньки.
Підтримаю...
Що кидається одразу в око:
-Передній бампер(дасть бог його не потрібно буде одразу обрізати)
-Форсунка омивача заднього скла винесена на верз задніх дверей.Тепер не буде омивайка сама по собі виливатись з бачка.
-Мануальне керування роздаткою.Тут взагалі слава яйкам!!!Вкидаються ручні хаби і маємо 100%надійно під'єднання повного приводу.Можливе використання на пониженій передачі тільки на задньому приводі
-Диференціал підвищеного тертя в задньому мосту.Шикарна шняга.У мене була від НІРФІ.Майже всю зиму ПП не вмикав.Але деталь вироблена небратським народом почила в бозі.Жалкую що нема.
-зовнішній вигляд петель задніх дверей дає надію,що їх конструкція змінена чи захищена від впливу зовнішнього середовища і всмерть не закисають.
-клімат контроль...Вєщь гарна і потрібна...Але цікавить чи виробник збільшив радіатор опалювача...Бо взимку при поїздках по місту на незначні відстані треба кожуха надягати)Пічка як на мій темперамент слабенька.
Вибачаюсь може трохи сумбурно,але небайдужа майбутня доля улюбленця)